Sport statisztika

Az észak - amerikai sportok sava - borsa a statisztika legyen szó az NHL, az NBA, az NFL , az MLB vagy akár az egyetemi bajnokság küzdelmeiről. Ezeket fogom megosztani mindenkivel aki szereti a számok világát és az érdekes infókat.

Linkblog

Baseball Scoreboard

College Football Scoreboard

Baseball Calendar

Brewers Comeback

stero 2009.06.16. 09:54

Tegnap este mindössze két mérkőzést rendeztek az MLB-ben így ez a poszt elég vékony lesz. A Milwaukee Brewers az Indians otthonába látogatott míg a SF. Giants a szomszéd Anaheim Angelst látta vendégül.

MLB

  • A Brewers kétszer is 5 pontos hátrányban volt tegnap este Clevelandban de így is nyert 14-12-re. Braun 5, Fielder 6 RBI-t tett a közösbe. Az elmúlt 10 évben mindössze két alkalommal fordult elő, hogy egy csapat 5 pontos hátrányból úgy álljon fel, hogy legalább két játékosa is minimum 5 RBI-vel zárt. 2002-ben a Russel Branyan - Todd Walker páros a Redsben míg 2005-ben a Sheffield - Williams duo a Yankeesben.
  • A milwaukeei Prince Fielder 129 HR-t ütött eddig karrierje során grand slam nélkül. Ezzel ő vezette az idevágó listát ezen játékosok között egészen a tegnapi Indians elleni meccsig. A tegnapi slam után ez a kétes dicsőség az oaklandi Orlando Cabrerara szállt akinek 109 home runból egy sem volt grand slam.
  • Az Angels dobója John Lackey a Giants elleni meccsen 10 ütőt dobott ki de mellette elszenvedett 10 ütést is. 10K - 10 Hits leosztásban utóljára Dontrelle Willisnek volt része a Florida mezében 2007. augusztus 14-én

Címkék: braun fielder lackey

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportstat.blog.hu/api/trackback/id/tr511188262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása