Sport statisztika

Az észak - amerikai sportok sava - borsa a statisztika legyen szó az NHL, az NBA, az NFL , az MLB vagy akár az egyetemi bajnokság küzdelmeiről. Ezeket fogom megosztani mindenkivel aki szereti a számok világát és az érdekes infókat.

Linkblog

Baseball Scoreboard

College Football Scoreboard

Baseball Calendar

Cano 4 for 4

stero 2009.06.17. 10:31

Mint Yankees szurkoló mi mással is kezdhetném: Robinson Cano nagy napjával aki tegnap este a Washington ellen négyből négy ütést szerzett. Patent! A nap másik két főszereplője Joe Mauer a Twinsből és LaRussa mester a Cardinalsból.

MLB

  • Szóval! Cano 4 for 4 mégpedig úgy, hogy az első 3 singlet az első dobásból ütötte. Az elmúlt 10 évben húszor fordult elő, hogy egy játékos rögtön az első dobást elütötte zsinórban három alkalommal és "hit" lett belőle. De Cano volt az egyetlen akinek sikerült ez két alkalommal.
  • Ian Kinsler (Rangers) ütött egy - egy homárt az Astros ellen az első és a második inningben is. Mindössze ketten voltak képesek erre a Rangers történetében eddig. Carl Everett 2002-ben és Mark Teixeira 2005-ben.
  • Joe Mauer (Twins) folytatta remek sorozatát, 4/4 a Kalózok ellen, ütőátlaga így már .429 (67-156). 15 éve ez a legmagasabb ütőátlag azon játékosok között akik minimum 150 alkalommal álltak az ütőbázisra. 1994-ben Paul O'Neillnek .431-es átlaga volt 167 lehetőségből.
  • Felix Martinez (Mariners) mindössze két ütést engedélyezett kilenc inning alatt a Padres játékosainak a San Diego otthonában. Csak három olyan AL dobó van aki kettő vagy kevesebb ütést engedélyezett végigjátszott mérkőzésen NL stadionban. Matt Garza Floridaban 2008-ban, Mark Mulder Arizonaban 2001-ben és David Wells Montrealban 1999-ben
  • A Cardinals 11-2-re verte a Tigerst. Tony LaRussa (GM Cardinals) 100. győzelmét érte el ezzel a Detroit ellen. La Russa 16 csapat ellen ért el minimum 100 győzelmet edzői pályája alatt. Ezzel ő legeredményesebb GM a liga történetében. A második helyen a Braves managere Bobby Cox áll 12 csapat ellen elért 100 győzelemmel.
  • A Rays játékosai 5 homárt ütöttek a coloradoi Coors Fielden. A stadion 1995 óta íródó történetében ez volt a harmincadik alkalom, hogy a vendégcsapat minimum ennyi home runt tudott ütni. Az elmúlt 14 évet figyelembe véve ez a legmagasabb szám az összes stadion között. A második legjobb vendéglátó a Wrigley Field. Itt 23 alkalommal fordult elő, hogy a vendégek minimum 5 homárral keserítsék a a hazai fanok életét.

Címkék: cardinals mauer cano kinsler f martinez larussa rays

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportstat.blog.hu/api/trackback/id/tr101190466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása