Sport statisztika

Az észak - amerikai sportok sava - borsa a statisztika legyen szó az NHL, az NBA, az NFL , az MLB vagy akár az egyetemi bajnokság küzdelmeiről. Ezeket fogom megosztani mindenkivel aki szereti a számok világát és az érdekes infókat.

Linkblog

Baseball Scoreboard

College Football Scoreboard

Baseball Calendar

Aubrey Huff Detroitban

stero 2009.08.18. 21:27

A Baltimor Orioles elcserélte Detroitba Aubrey Huffot. Az Orioles szurkolói nyilván nem ilyen hírre szerettek volna ébredni de ezzel a lépéssel valószínűleg megnyílik az út Huff előtt a playoffba. És, hogy ez miért is érdekes? Akit érdekel az lapozzon és megtudja.

MLB

  • A liga történetének utolsó 75 évében mindössze két olyan játékos van  - volt aki 200 home runt ütött de nem játszott sem a playoffban sem az All-Star gálán. Az egyik Aubrey Huff a másik az 1996-ban visszavonult Rob Deer.
  • A Pirates újonca Garrett Jones 40. mérkőzésén már a 13. homárját ütötte. Albert Pujols és Adam Dunn nyolc évvel ezelőtti 2001-es bemutatkozása óta nem volt példa arra, hogy újonc játékos ilyen teljesítménnyel lépjen be az elit ligába.
  • Ryan  Church az Atlanta játékosa három RBI-t szerzett egy duplából. És miért nagy szám ez? A 2008-as szezon kezdete óta Church átlaga volt a második leggyengébb a ligában bases loadednél (min. 15 AB). Az 1/18-as átlag (.056 AVG) mellett ez igazán meglepő ütés volt.
  • Vladimir Guerrero az Angels játékosa igazán szeret az Orioles ellen játszani. Guerrero 2004-től játszik az AL-ben azóta .363-as (69/190) átlagot ért el a Baltimore ellen ami természetesen a legtöbb azok között akik minimum 125 alkalommal álltak a basere. Mondani sem kell, hogy az AL East játékosain kívűl a 18 HR és a 61 RBI is a legtöbb az összes játékos közül.
  • A Texas tegnap 8-5-re nyert a Twins ellen úgy, hogy nem ütött homárt. Majdnem két éve 2007. augusztus 22-én fordult elő utóljára, hogy a Rangers úgy szerzett minimum 8 runt, hogy nem ütött mellette home runt. Akkor a Texas a Baltimoret verte 9-7-re a double-header második meccsén. Egyébként nem csodálkozom, hogy akkor a Texas home run nélkül maradt, mert a délutáni meccsen hatot vágott és 30-3-ra arányban alázta le az Oriolest!! A 30-3-as boxscore ha valakit esetleg érdekel.
  • Scott Posednik a White Sox játékosa a szezonban ötödik alkalommal szerzett győztes RBI-t a nyolcadik inningben vagy később. 2006 és 2008 között Posednik egy alkalommal sem tudta eldönteni a mérkőzést nem volt nyerő ütése.
  • A Padres a Cubs ellen a szezonban már a negyedik alkalommal tudta megfordítani a meccset úgy, hogy a kilencedik inningben még vesztésre állt. Ezzel holtversenyben ligaelső.

Címkék: rangers guerrero church huff padres g jones posednik

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportstat.blog.hu/api/trackback/id/tr711320560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása