Sport statisztika

Az észak - amerikai sportok sava - borsa a statisztika legyen szó az NHL, az NBA, az NFL , az MLB vagy akár az egyetemi bajnokság küzdelmeiről. Ezeket fogom megosztani mindenkivel aki szereti a számok világát és az érdekes infókat.

Linkblog

Baseball Scoreboard

College Football Scoreboard

Baseball Calendar

Home runs

stero 2009.08.29. 00:46

Ma egy kicsit elkalandozok a hazafutások világába. Lehet, hogy néhol bonyolultan hangzik majd amit leírok de megpróbálom majd a lehető legegyszerűbben. Az biztos, hogy angolul sokkal könnyebbnek és érthetőbbnek tűnik.

MLB

  • Szóval Garrett Jones 15. homárját ütötte a 48. meccsén ezzel megdöntötte Dick Stuart 1958-ban 59 meccsen elérte franchise rekordját. A ligát nézve utóljára Russell Branyan (Indians) volt ilyen termékeny 15HR - szintén 48 meccsen ám az utolsó újonc aki még ettől is jobban teljesített Kevin Maas volt. 1990-ben a Yankees elsőévese 42 meccsen ütött 15 home runt.
  • Joey Votto (Reds) karrierje első és most a második szezonjában elérte a 20 homáros határt. Az utolsó Reds játékos aki első két évében szintén minimum 20-20 home runt ütött Frank Robinson volt. Újonc szezonjában 1956-ban 38, második évében 1957-ben 29 homert vágott.
  • Javie Vasquez az Atlanta dobója 138. győzelmét aratta a tegnapi nap így összesített mérleg 50%, 138 győzelem és 138 veresség. Ez a 27. alkalom, hogy Vasquez mutatója pontosan 50%-ra ugrott. Az aktív dobók között Doug Davis statisztikája 31 alkalommal került 50%-ra.
  • A Kansas City Royals 4 home runt ütött a Seattle elleni meccsen. Utóljára több mint két éve 2007. május 23-án ütött négy home runt a Royals - ez 403 meccset foglalt magába. Az Astros 1990 - 94 közötti 520 meccses sorozata óta ez volt a leghosszab. Idén csak két csapat a Padres és Mets nem tudott ütni négy home runt egy meccsen.
  • Adam Dunn (Nationals) idén már 11 home runt ütött újonc dobókról utolérve a liga ranglistáján második helyén álló Russell Branyant és Jason Bayt. A listát Carlos Pena vezeti 15 homárral.
  • Matt Kemp a Dodgers hetedik ütője volt a Colorado elleni meccsen és ütött egy home runt. Kemp ezzel a lineup hat (2. 5. 6. 7. 8. 9.) különböző helyéről ütött már homert akárcsak két csapattársa Casey Blake és Andre Either.
  • A Rangers tegnap úgy verte meg simán a Yankeest 7-2-re, hogy az összes pontját home runból szerezte. Ez volt a szezonban a második alkalom, hogy a Rangers minimum 7 pontot szerez és az összeset homárból. Az egész ligát figyelembe véve - kivéve persze a Rangerst - mindössze négy ilyen alkalom volt.
  • Az Diamondbacks 11-0-ra verte a San Franciscot az AT&T Parkban. A Park 2000-es megnyitása óta a Giants ezzel beállította a legsúlyosabb nullára elszenvedett vereség negatív rekordját. 2004-ben a Padres szintén 11-0-ra nyert a Giants otthonában.
  • A Mets minden ütőjátékosa legalább két hittel zárta a Marlins elleni meccset. Ilyen eddig négyszer fordult elő a Mets történelmében, 1976-ban kétszer, 1985-ben és 2000-ben pedig egyszer-egyszer.
  • Nick Green (Boston) shortstop létére két inningen keresztül dobott a White Sox elleni meccsen anélkül, hogy ütést csináltak volna róla. Két shutout inninget nem dobóként utóljára Cody McKay ért el 2004-ben. 

Címkék: rangers vasquez green kemp dunn mets votto g jones royals diamondbacks

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportstat.blog.hu/api/trackback/id/tr851345389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása