Sport statisztika

Az észak - amerikai sportok sava - borsa a statisztika legyen szó az NHL, az NBA, az NFL , az MLB vagy akár az egyetemi bajnokság küzdelmeiről. Ezeket fogom megosztani mindenkivel aki szereti a számok világát és az érdekes infókat.

Linkblog

Baseball Scoreboard

College Football Scoreboard

Baseball Calendar

NCAA football

stero 2009.09.06. 20:31

A blog történetében először dupla poszt amire az adja az apropót, hogy a hétvégén beindult az egyetemi futball bajnokság. Jövő héten már triplázni fogunk amikor az NFL-ben is beindul a nagyüzem. Remélhetőleg a posztokkal egyetemben az olvasók száma is meg fog emelkedni.

NCAA Football

  • A Utah a Utah State legyőzésével pillanatnyilag a leghosszabb győzelmi sorozatot mondhatja magáénak 15 mérkőzéssel és nem mellékesen zsinórban 12. alkalommal nyert az állami riválissal szemben. És még mindig a 12-es számnál maradva, az Utah State sorozatban 12 idénynyitóját bukta el.
  • Az első helyen kiemelt bajnoki címvédő Florida Gators 20. alkalommal nyerte meg az év első mérkőzést, Urban Meyer a vezetőedző pedig sorrendben a kilencediket ennek köszönhetően még veretlen.
  • Brandon James (Gators) révén 1999 óta először szerzett floridai játékos kickoff return TD-t. 10 év után James 85 yardos kickoff return TD-t szerzett.
  • Colt McCoy (Texas Longhor) 317 yardot passzolt a Louisana - Monroe elleni meccsen és ezzel ő lett a Longhorn történetének első játékosa aki 10.000 yard fölé jutott.
  • Az Alabama 10 ponttal verte a Virginia Techet és ezzel 800. győzelmét aratta. A Crimson Tide az NCAA  történetének hetedik csapata amelyik elérte ez a határt a listavezető a Michigan.
  • A Navy még sohasem tudta megverni az Ohio Statet mint ahogy most sem. Pedig Ricky Dobbs a Navy quarterbackje mindent megtett, két TD passzt adott ami remek teljesítmény annak tükrében, hogy tavaly a Navy az egész szezonban mindössze hatra volt képes.
  • A Penn State Nittany Lions sorrendben a nyolcadik szezonnyitóját nyerte meg. Az áldozat pedig az az Akron volt akitől mlg sosem szenvedett vereséget (4W-0L).
  • Az LSU simán verte a nem rangsorolt Washington Huskiest. Az LSU 26-3-as mérleggel ál a nem rangsorolt csapatokkal szemben és ez volt zsinórban a 10. győzelme Pac-10 konferenciába tartozó csapat ellen. Ez volt a Washington 15. veresége egyhuzamban utóljára 2007. november 17-én hagyták el győztesen a pályát.
  • A California Golden Bears megsemmisítő vereséget mért a Marylandra megszakítva ezzel sorozatát. A Maryland ezt megelőzően öt éven keresztül hozta az év első mérkőzését.
  • Az University North Carolina játékosai 260 yardot futottak a labdával a Citadel ellen. Ilyen impresszív futójátékra 2004 óta nem volt képes a NC.
  • Az iowai rangadón hiába vezetett a Northern Iowa 10-3-ra a félidőben végül egy ponttal 17-16-ra kikapott az Iowatól sokadszor. Utóljára 1898-ban győzött a Northern Iowa az Iowa ellen.
  • A Notre Dame 35-0-ra nyert a Nevada ellen. Charlie Weis vezetése óta Fighting Irish még nem nyert nullára meccset, utóljára még 2002-ben hozott össze a védelem tökéletes meccset.

Címkék: iowa james alabama north carolina utah mccoy cal notre dame utah state gators longhor virgini tech navy ohio state lsu huskies

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportstat.blog.hu/api/trackback/id/tr891364452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása