Sport statisztika

Az észak - amerikai sportok sava - borsa a statisztika legyen szó az NHL, az NBA, az NFL , az MLB vagy akár az egyetemi bajnokság küzdelmeiről. Ezeket fogom megosztani mindenkivel aki szereti a számok világát és az érdekes infókat.

Linkblog

Baseball Scoreboard

College Football Scoreboard

Baseball Calendar

NFL - Week 6

stero 2009.10.20. 11:50

Hirtelen csak egy szó jut eszembe a vasárnap esti New England Patriots - Tennesse Titans meccsről. Mészárlás. És ha belegondolok Brady nem is játszotta végig a meccset. Szóval több is lehetett volna abból az 59 pontból. Ez a különbség olyan hatalmas volt, hogy kivételesen még egy táblát is beraktam a posztba.

Címkék: patriots saints seahawks redskins chargers panthers vikings titans jets raiders cardinals bills buccaneers browns steeres jaguars

Szólj hozzá!

Division series

stero 2009.10.17. 21:35

Már elkezdődött az ALCS és az NLCS de még vissza kell, hogy térjek a divizió elődöntőkre. Nem akármilyen párharcokat hoztak a divizió elődöntők de ezekből is messze kiemelkedik a Joe Torre vs Tony LaRussa csata. A két kiváló manager találkozása nem akármilyen csemegét hozott. Lapozás után bővebben.

Címkék: angels twins cardinals rockies yankees phillies dodgers redsox

Szólj hozzá!

NFL - Week 5

stero 2009.10.16. 11:57

Öt csapat áll veretlenül  a ligában öt forduló után. A kvintettből négyen a Colts, a Giants, a Broncos és a Giants 5 győzelemet szerzett míg a Saints négy meccsből négyszer hagyta el győztesen a pályát. És miért érdekes ez? A Broncos és a Giants történetében igen nagy jelentősége van az 5-0-ás idénykezdetnek.

Szólj hozzá!

NHL - Week 2

stero 2009.10.13. 16:15

Eltelt a második hét a szezonból és volt gazdagon minden. Több NHL rekord beállítás és új klubrekordok - gondolok itt többek közt a Chicago Blackhawks hihetetlen feltámadására ami szerintem egyértelműen viszi a pálmát a héten. Akkor lássuk bővebben.

Címkék: rangers ducks wild devils capitals senators islanders leafs flyers carolina sabres trashers oilers lighting

5 komment

NCAA - Week 6

stero 2009.10.12. 21:27

Elég vékonyra sikeredett az egyetmi bajnokság hatodik hete a statisztika szempontjából ezért is nehéz volt összeszedni egy egész posztra valót de aztán csak sikerült összedobni valamit. Gratula Chris Aultnak és a Rutgersnek a mérföldkőhöz!

Címkék: army florida iowa texas nevada miami oklahoma minnesota carolina lsu rutgers unlv

Szólj hozzá!

Playoff time!

stero 2009.10.09. 14:28

Már elkezdődött ugyan a rájátszás de egy utolsó poszt erejéig  kicsit kanyarodjunk vissza az alapszakasz végéhez. Történt még egy - két érdekes dolog de mindenki - köztük én is - inkább a Twins - Tigers párharccal voltam elfoglalva. Jövő héten már az ALDS és az NLDS legizgalmasabb statisztikáit veszem elő. Addig is GO YANKEES!

4 komment

NFL - Week 4

stero 2009.10.06. 23:00

A negyedik héten is akadtak szépen érdekességek. A Lions múlt heti győzelme csak kisiklás volt a Redskins ellen és arra volt jó, hogy átadja a leghosszabb nyeretlenségi sorozatot a St.Louisnak. Favre újra történelmet írt, akárcsak az idősebb Manning és folytatta kiváló hazai sorozatát a Brady vezette Pats is.

Címkék: patriots saints packers redskins chiefs vikings titans bengals broncos bears 49ers colts browns

Szólj hozzá!

NHL - Week 1

stero 2009.10.04. 13:44

Az MLB, az NFL és az NCAA után az NHL is elindul az oldalon végre valahára. Miután már négy liga statisztikáját kell feldolgozni így nagy valószínűség szerint heti rendszerességgel fogom frissíteni az odalt. Terveim szerint vasárnap NCAA, hétfőn vagy kedden NHL, míg szerdán az NFL kerül terítékre. Az NFL csak azért szerdán mert bevárom a Monday Night Footballt. Az MLB-t azért nem emelem ki külön mert ott a mai nap véget ért az alapszakasz és a playoff napi két meccse belefér az időmbe. Ezek után lássuk az NHL első négy napjának legérdekesebb eseményeit amik a hírekből kimaradtak.

Címkék: bruins rangers blues avalanche panthers flames devils capitals sharks islanders canadiens flyers penguins blackhawks maple leafs redwings

2 komment

NCAA - Week 5

stero 2009.10.04. 11:01

Az NCAA ötödik hete sajnos nem hozott olyan sok érdekességet és információt mint az elmúlt hetek mérkőzései így az egyik legrövidebb poszt lett a mai. Reméelm ettől fügetlenül mindenki évezni fogja.

Címkék: washington iowa alabama michigan arkansas notre dame wolverines ohio state cincinatti michigan state usf syracuse oregon state georgia tech

Szólj hozzá!

1800-as évek

stero 2009.10.01. 14:50

Mielőtt belemennék a számok világába a poszt címére ki kell, hogy térjek. Nem gondoltam  volna, hogy lesz olyan rekord amiért ilyen sokat kell majd visszalapozni az évkönyvekben ezért remélem mindeki élvezni fogja a posztot és elnézi, hogy közel két hétig egy sort sem írtam.

2 komment