Sport statisztika

Az észak - amerikai sportok sava - borsa a statisztika legyen szó az NHL, az NBA, az NFL , az MLB vagy akár az egyetemi bajnokság küzdelmeiről. Ezeket fogom megosztani mindenkivel aki szereti a számok világát és az érdekes infókat.

Linkblog

Baseball Scoreboard

College Football Scoreboard

Baseball Calendar

Spilborgh - Walk off grand slam

stero 2009.08.25. 20:08

A sírból hozta vissza a Colorado a San Francisco elleni meccset. A 14. inningben 1-1-es állás után gyakorlatilag mindenki elkönyvelte a vendég Giants győzelmét mert 3 pontot szerezve elhúztak 4-1-re. De a Rockies nem adta fel szépített 4-2-re majd a Ryan Spilborgh által ütött walk off grand slamnak köszönhetően a meccset is behúzta. Great come back!

MLB

  • Ryan Spilborgh előtt az utolsó 14. inningbeli walk-off grand slamet Jason Giambi ütötte a Yankees szineiben 2002. május 17-én a Twins ellen.
  • 1900 óta mindössze egyszer fordult elő, hogy egy játékos a 14. inning után üssön walk off grand slamet. 1951. július 28-án a Fenway Parkban a Redsox játékosa Clyde Vollmer ütött WoGS-t a Cleveland ellen a 16. inningben.
  • Ryan Howard a Phillies játékosa megszerezte karrierje 600. RBI-t a 693. meccsén. 1946 óta nem volt példa arra, hogy egy játékos ilyen gyorsan eljusson a hatszázas határig. Akkor Ted Williams 675 meccsen hozta össze a 600 RBI-t.
  • Cliff Leenek érdemes volt csapatot váltania gyakorlatilag tökéletesen játszik.  Első öt mérkőzését megnyerte a Phillyben és 0.68 ERA az átlaga. Az elmúlt 60 évben mindössze két pitcher volt aki első öt meccsét kezdőként megnyerte az új csapatában és átlaga 1 egész alatt maradt. A másik dobó a Dodgers egykori kiválósága Fernando Valenzuela volt. 1981-ben kezdőként ötből ötször nyert és 0.20 ERA volt a mutatója.
  • Ichiro Suzuki (Mariners) meglepetésre tegnap nem lépett pályára a Athletics ellen. 2001-es bemutatkozása óta Suzuki játszotta a legtöbb meccset a ligában az összes játékost figyelembe véve. Összesen 1396 alkalommal lépett pályára.

Címkék: suzuki howard lee vollmer spilborgh giambi valenzuela

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportstat.blog.hu/api/trackback/id/tr101338012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása