Sport statisztika

Az észak - amerikai sportok sava - borsa a statisztika legyen szó az NHL, az NBA, az NFL , az MLB vagy akár az egyetemi bajnokság küzdelmeiről. Ezeket fogom megosztani mindenkivel aki szereti a számok világát és az érdekes infókat.

Linkblog

Baseball Scoreboard

College Football Scoreboard

Baseball Calendar

A Hull család

stero 2009.06.24. 13:38

Tegnap este nyilvánosságra hozták azon személyek névsorát akik 2009-ben a Hockey Hall of Fame tagjai lesznek. A névsor igencsak veretesre sikeredett. Olyan játékosok lesznek hallahatatlanok mint Steve Yzerman, Brett Hull, Luc Robitaille és Brian Leetch valamint a manager Lou Lamoriello.

NHL

  • Brett Hull és apja Bobby is a Hírességek Csarnokának tagja. Rajtuk kívűl ugyanezt csak a Patrick család mondhatja el magáról. Lester 1947-ben, Lynn 1980-ban, Craig 2001-ben került be a HHOF-ba. Sem az MLB, sem az NBA, sem pedig az NFL történetében nincs olyan, hogy apa és fia is tagja lenne a Hall of Fame-nek. Ezen felül csak a Hull család mondhatja el magáról, hogy mindkettőjük mezszámát visszavonultatták. Bobby kilences meze Chicagoban, Brett tizenhatosa pedig St. Louisban pihent meg.

MLB

  • A Yankees dobója C.M. Wang tovább folytatta borzalmas szezonját. Hétszer volt kezdő idén és 38 ER-t értek el ellene. Ez minden idők legrosszabb Yankee kezdése  az  elmúlt 85 évben beállítva David Wells 1997-es rekordját.
  • Tim Lincecum 2008 óta 13. alkalommal ejtett ki legalább tíz ütőtt egy mérkőzésen. Ezzel magasan vezeti az idevágó listát CC. Sabathia és Johan Santana előtt. Sabathia és Santana nyolc-nyolc alkalommal dobott ki legalább 10 ütőt.
  • Jamie Moyer és a Phillies 10-1-re gázolta el aTampat. Moyer 106 győzelem mellett egyszer sem kapott ki ha minimum 5 runnal vezetett a csapata.

Címkék: wang moyer brett hull bobby hull lincecum

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportstat.blog.hu/api/trackback/id/tr961205579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása