Sport statisztika

Az észak - amerikai sportok sava - borsa a statisztika legyen szó az NHL, az NBA, az NFL , az MLB vagy akár az egyetemi bajnokság küzdelmeiről. Ezeket fogom megosztani mindenkivel aki szereti a számok világát és az érdekes infókat.

Linkblog

Baseball Scoreboard

College Football Scoreboard

Baseball Calendar

NCAA - Week 5

stero 2009.10.04. 11:01

Az NCAA ötödik hete sajnos nem hozott olyan sok érdekességet és információt mint az elmúlt hetek mérkőzései így az egyik legrövidebb poszt lett a mai. Reméelm ettől fügetlenül mindenki évezni fogja.

  • A Michigan State Spartans legyőzte a Michigant akárcsak a legutolsó találkozásuk alkalmával. A Spartans 1967 óta nem nem nyert kétszer egymás után a Wolverines ellen.
  • A Spartans játékosai 197 yardot futottak a labdával míg a Wolverines játékosai csak 28-t. Az utolsó 40 mérkőzésükből 37 alkalommal az a csapat nyert amelyiknek a meccs végén több futott yardja vot.
  • Az University South Florida a védelemnek köszönheti a meccset a Syracuse ellen. Greg Paulus a Syracuse QB-je ugyanis 5 interception dobott beállítva ezzel a negatív iskolai rekordot. 1982-ben Todd Norley szintén 5 INT-t dobott a Penn State ellen.
  • Az Iowa a Arkansas State legyőzésével zsinórban kilencedik győzelmét aratta. A Miami 14-es sorozata mögött pillanatnyilag ez a leghosszabb győzelmi sorozat az NCAA-ben.
  • Az Iowa Hawkeyes 1995 után kezdte a szezont ismét 5-0-val.
  • Az Alabama tovább folytatta dominanciáját a Kentucky University felett. Tegnapi sima győzelmével a Kentucky elleni örökmérlege 35-2-1.
  • Az Alabama a szezon első öt mérkőzés mindegyikén szerzett leaglább 30 pontot. Ilyen kezdésre 1920 óta nem volt képes a Crimson Tide.
  • A Cincinatti Bearcats az iskola történetében először kezdthette a meccset TOP 10-es csapatként. A jeles eseményt a Miami (OH) legyőzésével ünnepelték.
  • A Cincinatti és a Miami 114. alkalommal mérkőzött egymással. Nem egy konferenciába tartozó csapatok között ez a legtöbb, NCAA rekord.
  • A Notre Dame Charlie Weis edzősködése alatt először nyert hosszabbításban meccset az áldozat a Washington Huskies volt. 2005-ben a Michigan Statetől, 2007-ben a Navytől, 2008-ban pedig a Pittsburghtől kapott ki a Fighting Irish.
  • A Notre Dame örökmérlege a Washingtonnal szemben 8-0 akárcsak a Tulane, a Drake és a DePauw ellen. A Fighting Irish ezen csapatok ellen győzött legtöbbször úgy, hogy még sohasem kapott ki.
  • A Central Michigan QB-je Dan Lefevour a Buffalo elleni győztes meccsen 969. sikeres passzát dobta, ezzel megdöntve a MAC rekordját. A korábbi rekordot a Tampa Bay Buccaneers jelenlegi QB-je Byron Leftwich tartotta.
  • Az Oregon State idegenben tudott nyerni az Arizona State otthonában majdnem napra pontosan negyven év után. A Beavers 1969. szeptember 27.-én tudott utóljára győztesen távozni Tempeből.
  • Az Ohio State zsinórban 14. győzelmét aratta az Indiana University felett. A Buckeyes győzelme azt is jelenti, hogy egymás után 16. meccsét nyerte meg idegenben a konferenciájába tartozó csapat ellen.
  • A Georgia Tech 117 év után játszott mérkőzést Mississippi állam területén. Most, hogy ott járt nyert is a 42-31-re a Mississippi State ellen.

Címkék: washington iowa alabama michigan arkansas notre dame wolverines ohio state cincinatti michigan state usf syracuse oregon state georgia tech

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportstat.blog.hu/api/trackback/id/tr351426464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása