Sport statisztika

Az észak - amerikai sportok sava - borsa a statisztika legyen szó az NHL, az NBA, az NFL , az MLB vagy akár az egyetemi bajnokság küzdelmeiről. Ezeket fogom megosztani mindenkivel aki szereti a számok világát és az érdekes infókat.

Linkblog

Baseball Scoreboard

College Football Scoreboard

Baseball Calendar

M mint Marlins

stero 2009.08.20. 14:18

Már meg sem lepődök azon, hogy a Marlins tovább folytatta remek sorozatát. Egyszerűen hihetetlen, hogy az ütők milyen remek formában vannak, Jim Presley a csapat ütőedzője kiváló munkát végez. Tavaly is 208 homert ütött a csapat megdöntve ezzel a franchise rekordját már harmadik éve zsinórban.

MLB

  • A Marlins egymás után 15. alkalommal ért el minimum 10 ütést egy mérkőzésen. Eddig négy csapat ért el ilyen rekordot 1929-ben a Giants, 1933-ban a Senators, 1936-ban a Tigers és 1937-ben a Browns. A következő cél az 1925-ös Indians rekordja,a Cleveland akkor 18 mérkőzésen keresztül ért el minimum 10 hitet. Érdekes, hogy a Florida eddigi franchise rekordja mindössze 6 mérkőzésre nyúlt.
  • Ivan Rodriguez a héten visszatért az anyaegyesületébe a Texas Rangersbe. Pudge a Texas történetének egyik legjobb játékosa. Több Rangers rekord is az ő nevéhez fűződik, többek között a legtöbb ütés. Rajta kívűl mindössze két aktív játékos van aki a franchise történetének legtöbb ütésével rendelkezik. Todd Helton a Coloradoból és Carl Crawford a Tampaból.
  • Carlos Gonzales a Colorado játékosa négy egymást követő idegenbeli mérkőzésen ütött home runt. Ezzel megismételte olyan csapattársak teljesítményét mint Larry Walker (1997, két alkalommal), Vinny Castilla (2004) és Brad Hawpe (2006).
  • A Giants 1-0-ra nyert idegenben a Cincinatti ellen Barry Zitonak és három RP-nek köszönhetően. A Reds hazai pályán mindössze két ütést ért el a kiválóan dobó Giants pitcherek ellen. Az Óriások egyébként közel negyven éve nyertek hasonló arányban  a Reds ellen még 1969. szeptember 12-én Juan Marichal vezetésével a Candlestick Parkban.
  • David Ortiz (Redsox) hatodik alkalommal ütött home runt Roy Halladayről (Blue Jays) a tegnapi mérkőzésen. Ezzel Big Papi a legeredményesebb hitter HR szempontjából az összes játékos közül.
  • Chase Utley a Phillies játékosa tegnap 25. home runját ütötte. Ezzel a Phillinek már négy játékosa van aki elérte ezt a határt: Ryan Howard, Raul Ibanez, Jayson Werth és most már Chase Uteley. A Philly játékosai 117 mérkőzésen érték el ezt a határt ami a második leggyorsabb az NL történetében. Az 1995-ös Rockiestól ugyan elmaradtak mert a Colorado négy játékosa Dante Bichette, Vinny Castilla, Andres Galarraga és Larry Walker 105 meccsen hozta össze ugyanezt.
  • A Yankees az All-Star meccs óta 25 győzelmet és 8 vereséget könyvelhetett el. Ez 1998 óta a legjobb mutató amikor is az Orioles 26-7-es teljesítménnyel nyitott az idényfelező után.

Címkék: ortiz gonzales yankees marlins i rodriguez ginats utley

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportstat.blog.hu/api/trackback/id/tr211325420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása