Sport statisztika

Az észak - amerikai sportok sava - borsa a statisztika legyen szó az NHL, az NBA, az NFL , az MLB vagy akár az egyetemi bajnokság küzdelmeiről. Ezeket fogom megosztani mindenkivel aki szereti a számok világát és az érdekes infókat.

Linkblog

Baseball Scoreboard

College Football Scoreboard

Baseball Calendar

White Sox vs Red Sox

stero 2009.09.05. 17:44

A két zoknis csapat négymeccses seriest játszik egymás ellen ezen a hétvégén. Kezdésként a feketék tönkreverték a pirosakat 12 runt és 20 ütést szerezve. Nyilván a bostoni alakulatot egy ilyen vereség után fűti majd a visszavágás de addig is nézzük bővebben ezt a derbit.

MLB

  • A White Sox 20 ütést szerzett Red Sox ellen amire 1980. április 24-e óta nem volt példa. Akkor a Chicago 9-3-ra verte a Bostont.
  • A Yankees hétmeccses győzelmi sorozata szakadt meg mégpedig olyan csúf módon, hogy mindössze egy ütését szereztek a Halladay vezette Toronto ellen. 1986. május 22-én a White Sox hétmeccses győzelmi sorozat után találkozott a Torontoval és akár csak most a Yankees mindössze egy hitre volt képes. Akkor Jimmy Key most Halladay dobta végig a mérkőzést majdnem tökéletesen.
  • Roy Halladay pillanatnyilag 17-6-os győzelem-vereség mutatóval áll a Yankees ellen. Ez .739-es átlag ami minden idők második legjobb eredménye azon dobók között akik minimum 20 értékelhető meccset játszottak a Yankees ellen. És az első...... a sors furcsa fintora: Babe Ruth 17 győzelem és 5 vereség a Yankees ellen.
  • A Twins játékosai négy errort szerencsétlenkedtek össze a Clevelan elleni meccsen. 9 éve 2000. június 21-én játszott utóljára ilyen rosszul a minnesottai "fielding". Akkor Bob Wells kétszer, Christian Guzman és Butch Huskey egyszer-egyszer hibázott.
  • 1519 meccset játszott le a Twins a két "four-error game" között ami messze a legjobb teljesítmény a liga történetében. A második helyen a Colorado áll 1136 mérkőzéssel.
  • Albert Pujols (Cardinals) 140. alkalommal játszott a Pirates ellen - ismét remekül - így karrierjének átlaga már eléri .369-t a Kalózok ellen. 1960 óta egy játékos sem ért el ilyen magas mutatót egyetlen csapat ellen sem. (minimum 500 at-bats). Ted Williams 1960-ban vonult vissza és a Baltimore elleni mutatója .374 volt.
  • Scott Feldman a Texas dobója 15 győzelem mellett mindössze négy alaklommal hagyta el a pályát vesztesen. A franchise történetében csak három dobó volt aki egy szezonban képes volt minimum tízzel több mérkőzést megnyerni mint elveszíten. Ferguson Jenkins 1974-ben 25W - 12 L, Kevin Brown 19W - 8L és Rick Helling 20W - 7L 1998-ban.
  • Vladimir Guerrero (Angels) idei RISP (running in scorin position) átlaga messze elmaradt a megszokottól. Ebben a szezonban csak .260, de 1998 és 2008 között 10 alkalommal is .300 fölött volt. Csak egyetlen egy alkalommal volt alacsonyabb 2006-ban (.299)

Címkék: guerrero twins red sox pujols yankees feldman white sox

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportstat.blog.hu/api/trackback/id/tr141362274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása